top of page
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN
De menu's vindt U onder de rubriek Menu
Kerstavond 24/12 : 18.00 - 23.00 uur
Kerstdag 25/12 Enkel Kerst menu
lunch 12.00 - 16.00, Diner 18.30 - 23.00 uur
Tweede kerstdag 26/12 : 17.30 - 22.00 uur
Oudjaarsavond 31/12: 19.00 - 02.00 uur
Nieuwjaar 01/01: 17.30 - 21.30 uur


UIT ETEN IN STIJL
Neem er de tijd voor ...
Menu's

Lekker uitgebreid genieten.
Per tafel te bestellen
MONDVERMAAKJES
3 kleine hapjes van de chefVOORGERECHTEN
GANZENLEVER
Verse biologische ganzenlever met ingelegde pruimen, gezouten karamel en peperkoek. OFSTEAK TARTAAR
Steak tartaar van fijn gehakt Belgisch rundvlees, naar onze smaak bereid, geserveerd met een kwarteleitje, Osietra kaviaar, wasabi en truffelmayonaise. OFGEROOKTE EENDENBORST
Met zorg en vakmanschap gerookt in eigen keuken,
afgewerkt met ganzenlever krullen OF
ZEEWATER SCAMPI
Herfst salade met gegrilde zeewater scampi en een pittige dressing. OFOESTERS 4 STUKS
Oesters Umami, vers uit onze oesterbak, geserveerd met vinaigrette van limoen. OFVISSCHOTEL (supplement € 8,50)
Door de chef samengestelde visschotel van gerookte zalm, paling, forel en makreel samen met grijze Noordzee garnaaltjes, oester, scampi en een fris salade garnituur OFKREEFT (supplement € 15.00 p.p.)
Zeekreeft voor 2 personen, vers uit ons homarium direct voor u bereid met seizoens-salade en citroenmayonaise. SOEP
CHAMPIGNON SOEP
Licht gebonden champignonsoep met uitgebakken spekjes. VERFRISSING
VERFRISSING
IJskoude verfrissing van het seizoenHOOFDGERECHTEN
LENGFILET
Gebakken lengfilet, kabeljauwachtige witte vis, geserveerd met mosterd-limoensaus. OFENTRECOTE
Gerijpte entrecote van Belgisch blauw rund, uit onze rijpingskast, sappig en rijk van smaak, geserveerd rode wijnsaus met sjalotjes. OFEENDENBORST FILET
Op het vel krokant gebakken, geserveerd met een appeltje met veenbessen
en een rijke portosaus. OF
HERTEN RUGFILET
Getrancheerde hertenrug filet in eigen jus, geserveerd met wild garnituur. OF TOURNEDOS ROSSINI (supplement € 8,50)
Tournedos van Belgisch blauw met biologische ganzenlever, zwarte truffel en Cognac/Madeira saus. OFLAMSKROON (supplement € 12,50)
Heuvel lamskroon met knoflook en rode wijn saus. OFTONG (supplement € 18,50)
In boter gebakken Noordzeetong met een botersaus. NAGERECHTEN
PROEVERIJ VAN ZOET
Proeverij van huisgemaakte dessertjes. OFTIRAMISU
De Italiaanse klassieker met mascarpone, lange vingers en espresso. OFKAAS ASSORTIMENT
Assortiment van kaas geselecteerd door kaasmeester De Backer.Allergenen informatie: Vraag ernaar en de samenstellingen van de gerechten kan eventueel worden aangepast.
bottom of page