top of page
w02871-small.jpeg
tafellijst.png

UIT ETEN IN STIJL
Neem er de tijd voor ...

Menu's

Seizoen menu 65.00 € p.p.Lekker uitgebreid genieten.


Per tafel te bestellen




MONDVERMAAKJES
3 kleine hapjes van de chef



VOORGERECHTEN



GANZENLEVER
Verse biologische ganzenlever met ingelegde pruimen, gezouten karamel en peperkoek. OF


STEAK TARTAAR
Steak tartaar van fijn gehakt Belgisch rundvlees, naar onze smaak bereid, geserveerd met een kwarteleitje, Osietra kaviaar, wasabi en truffelmayonaise. OF


GEROOKTE EENDENBORST
Met zorg en vakmanschap gerookt in eigen keuken, afgewerkt met ganzenlever krullen OF


ZEEWATER SCAMPI
Herfst salade met gegrilde zeewater scampi en een pittige dressing. OF


OESTERS 4 STUKS
Oesters Umami, vers uit onze oesterbak, geserveerd met vinaigrette van limoen. OF


VISSCHOTEL (supplement € 8,50)
Door de chef samengestelde visschotel van gerookte zalm, paling, forel en makreel samen met grijze Noordzee garnaaltjes, oester, scampi en een fris salade garnituur OF


KREEFT (supplement € 15.00 p.p.)
Zeekreeft voor 2 personen, vers uit ons homarium direct voor u bereid met seizoens-salade en citroenmayonaise.



SOEP



CHAMPIGNON SOEP
Licht gebonden champignonsoep met uitgebakken spekjes.



VERFRISSING



VERFRISSING
IJskoude verfrissing van het seizoen



HOOFDGERECHTEN



LENGFILET
Gebakken lengfilet, kabeljauwachtige witte vis, geserveerd met mosterd-limoensaus. OF


ENTRECOTE
Gerijpte entrecote van Belgisch blauw rund, uit onze rijpingskast, sappig en rijk van smaak, geserveerd rode wijnsaus met sjalotjes. OF


EENDENBORST FILET
Op het vel krokant gebakken, geserveerd met een appeltje met veenbessen en een rijke portosaus. OF


HERTEN RUGFILET
Getrancheerde hertenrug filet in eigen jus, geserveerd met wild garnituur. OF


TOURNEDOS ROSSINI (supplement € 8,50)
Tournedos van Belgisch blauw met biologische ganzenlever, zwarte truffel en Cognac/Madeira saus. OF


LAMSKROON (supplement € 12,50)
Heuvel lamskroon met knoflook en rode wijn saus. OF


TONG (supplement € 18,50)
In boter gebakken Noordzeetong met een botersaus.



NAGERECHTEN



PROEVERIJ VAN ZOET
Proeverij van huisgemaakte dessertjes. OF


TIRAMISU
De Italiaanse klassieker met mascarpone, lange vingers en espresso. OF


KAAS ASSORTIMENT
Assortiment van kaas geselecteerd door kaasmeester De Backer.

Allergenen informatie:  Vraag ernaar en de samenstellingen van de gerechten kan eventueel worden aangepast.

Maandag en Dinsdag gesloten

Openingsuren keuken:

  Woendag groepen vanaf 10 personen

  Donderdag                         17.30 - 21.30

Vrijdag en Zaterdag           17.30 - 22.00

  Zondag lunch                     12.00 - 16.00

Zondag diner                      17.30 - 21.30

                                             

Follow Us

  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Instagram

@2025HetBurgemeestershuis

bottom of page