top of page
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN
De menu's vindt U onder de rubriek Menu
Kerstavond 24/12 : 18.00 - 23.00 uur
Kerstdag 25/12 Enkel Kerst menu
lunch 12.00 - 16.00, Diner 18.30 - 23.00 uur
Tweede kerstdag 26/12 : 17.30 - 22.00 uur
Oudjaarsavond 31/12: 19.00 - 02.00 uur
Nieuwjaar 01/01: 17.30 - 21.30 uur


UIT ETEN IN STIJL
Neem er de tijd voor ...
Menu's

VOORGERECHTEN
PROEVERIJ VAN VIS
Door de chef samengestelde visschotel van gerookte zalm, paling, forel en makreel samen met grijze Noordzee garnaaltjes, oester, scampi en een fris salade garnituur.
€ 19,75
CARPACCIO VAN OSSENHAAS
Malse flinterdun gesneden rauwe ossenhaas, met extra vierge olijfolie, rucola, V.S.O.P. Reypenaer kaas en pijnboompitjes.
€ 19,75
STEAK TARTAAR
Steak tartaar van filet pur, door ons bereid, geserveerd met kwartel ei met "Oscietra" kaviaar, wasabi, en truffelmayonaise.
€ 18,75
SALADE SCAMPI
Herfst salade met gegrilde zeewaterscampi, en een pittige dressing.
€ 18,50
SERRANOHAM
Fijne, natuur gedroogde Spaanse ham geserveerd met rucola, begeleid door
stukjes geitenkaas met honing, meloen en pijnboompitjes.
€ 15,75
HUISGEROOKTE EENDENBORST
Met zorg en vakmanschap gerookt in eigen keuken, afgewerkt met ganzenlever krullen.
€ 17,50
GANZENLEVER
Biologische ganzenlever met peer, karamel en peperkoek.
€ 17,75
ZEEKREEFT 800 gram
Hele kreeft, voor 2 personen, vers uit ons homarium direct voor u bereid met knisperende salade en dressing.
€ 47,50
OESTERS 6 stuks
Zeeuwse platte oesters 4/0, vers uit onze oesterbak, geserveerd met vinaigrette van limoen.
€ 19,50
SOEPEN
BISQUE
Kreeftensoep met grijze Noordzee garnaaltjes en een drupje cognac.
€ 12,50
CHAMPIGNONSOEP
Fluweelzachte champignonsoep , geserveerd met uitgebakken spekjes en verse room.
€ 10,50
HOOFDGERECHTEN VAN HET LAND EN DE BOERDERIJ
ENTRECOTE - CONTRA FILET
Entrecote van het inlands Belgisch blauw rund, 4 tot 6 weken gerijpt in onze eigen rijpingskast, geserveerd met rode wijnsaus met sjalotjes.
€ 32,50
FILET PUR - OSSENHAAS
Tournedos van Belgisch blauw met biologische ganzenlever, zwarte truffel en cognac/Madeira saus (Tournedos Rossini).
€ 34,50
EENDENBORST PORTOSAUS
Op het vel krokant gebakken, geserveerd met een appeltje met veenbessen
en een rijke portosaus
€ 32,50
PARELHOEN FILET
Filet van parelhoen “slow cooking”, daarna knapperig gegrild, geserveerd met een saus van kerrie, kokos en gember.
€ 29,50
LAM
Heuvel lamskroon, met rode wijnsaus waarin gepofte knoflook.
€ 34,50
STEAK TARTAAR
Fijn gesneden filet pur van Belgisch blauw rund, aan tafel naar uw smaak aangepast, geserveerd met kwartel ei met "Oscietra" kaviaar, wasabi, truffelmayonaise en knapperige salade.
€ 30,50
HERTENRUG FILET
Getrancheerde boerderij hert filet in eigen jus met wildgarnituur
€ 34,50
HOOFDGERECHTEN UIT DE ZEE
LENG FILET
In de oven gegaarde Leng filet, stevige witte oceaan vis, geserveerd met mosterd-limoensaus.
€ 30,50
ZEEKREEFT 800 gram
Hele zee kreeft, geserveerd met beurre blanc.
€ 47,50
ZEEWATER SCAMPI
Zeewater scampi, gegrild en geserveerd met een saus van langoustines.
€ 30,50
ZEETONG 500 gram
Hele Noordzee tong in de roomboter gebakken, geserveerd met gezouten hoeveboter.
€ 39,50
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE
Huisgemaakt vanille-ijs met warme chocoladesaus en gebrande amandel nootjes.
€ 12,50
CHOCOLADE MOUSSE
Mousse van witte en bruine chocolade, geserveerd met roomijs.
€ 12,50
ASSORTIMENT KAAS
Door kaasmeester De Backer samengesteld kaas assortiment.
€ 15,00
ZABAGLIONE ORIGINALE
Warm dessert "Sabayon" met Cava en vanille-ijs vanaf 2 personen te bestellen.
Prijs is per persoon.
€ 12,50
PROEVERIJ VAN DESSERTS
Diverse huisgemaakte desserts geserveerd met vanille ijs.
€ 14,50
TIRAMISU
De Italiaanse klassieker met mascarpone, espresso en lange vingers.
€ 12,50
GEACHTE GASTEN
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het 5 gangen seizoens keuze menu. Dit om wachttijden te voorkomen.Allergenen informatie: Vraag ernaar en de samenstellingen van de gerechten kan eventueel worden aangepast.
bottom of page