top of page
w02871-small.jpeg
tafellijst.png

UIT ETEN IN STIJL
Neem er de tijd voor ...

Menu's

A la Carte menu


VOORGERECHTEN



PROEVERIJ VAN VIS
Door de chef samengestelde visschotel van gerookte zalm, paling, forel en makreel samen met grijze Noordzee garnaaltjes, oester, scampi en een fris salade garnituur.
€ 19,75


CARPACCIO VAN OSSENHAAS
Malse flinterdun gesneden rauwe ossenhaas, met extra vierge olijfolie, rucola, V.S.O.P. Reypenaer kaas en pijnboompitjes.
€ 19,75


STEAK TARTAAR
Steak tartaar van filet pur, door ons bereid, geserveerd met kwartel ei met "Oscietra" kaviaar, wasabi, en truffelmayonaise.
€ 18,75


SALADE SCAMPI
Herfst salade met gegrilde zeewaterscampi, en een pittige dressing.
€ 18,50


SERRANOHAM
Fijne, natuur gedroogde Spaanse ham geserveerd met rucola, begeleid door stukjes geitenkaas met honing, meloen en pijnboompitjes.
€ 15,75


HUISGEROOKTE EENDENBORST
Met zorg en vakmanschap gerookt in eigen keuken, afgewerkt met ganzenlever krullen.
€ 17,50


GANZENLEVER
Biologische ganzenlever met peer, karamel en peperkoek.
€ 17,75


ZEEKREEFT 800 gram
Hele kreeft, voor 2 personen, vers uit ons homarium direct voor u bereid met knisperende salade en dressing.
€ 47,50


OESTERS 6 stuks
Zeeuwse platte oesters 4/0, vers uit onze oesterbak, geserveerd met vinaigrette van limoen.
€ 19,50



SOEPEN



BISQUE
Kreeftensoep met grijze Noordzee garnaaltjes en een drupje cognac.
€ 12,50


CHAMPIGNONSOEP
Fluweelzachte champignonsoep , geserveerd met uitgebakken spekjes en verse room.
€ 10,50



HOOFDGERECHTEN VAN HET LAND EN DE BOERDERIJ



ENTRECOTE - CONTRA FILET
Entrecote van het inlands Belgisch blauw rund, 4 tot 6 weken gerijpt in onze eigen rijpingskast, geserveerd met rode wijnsaus met sjalotjes.
€ 32,50


FILET PUR - OSSENHAAS
Tournedos van Belgisch blauw met biologische ganzenlever, zwarte truffel en cognac/Madeira saus (Tournedos Rossini).
€ 34,50


EENDENBORST PORTOSAUS
Op het vel krokant gebakken, geserveerd met een appeltje met veenbessen en een rijke portosaus
€ 32,50


PARELHOEN FILET
Filet van parelhoen “slow cooking”, daarna knapperig gegrild, geserveerd met een saus van kerrie, kokos en gember.
€ 29,50


LAM
Heuvel lamskroon, met rode wijnsaus waarin gepofte knoflook.
€ 34,50


STEAK TARTAAR
Fijn gesneden filet pur van Belgisch blauw rund, aan tafel naar uw smaak aangepast, geserveerd met kwartel ei met "Oscietra" kaviaar, wasabi, truffelmayonaise en knapperige salade.
€ 30,50


HERTENRUG FILET
Getrancheerde boerderij hert filet in eigen jus met wildgarnituur
€ 34,50



HOOFDGERECHTEN UIT DE ZEE



LENG FILET
In de oven gegaarde Leng filet, stevige witte oceaan vis, geserveerd met mosterd-limoensaus.
€ 30,50


ZEEKREEFT 800 gram
Hele zee kreeft, geserveerd met beurre blanc.
€ 47,50


ZEEWATER SCAMPI
Zeewater scampi, gegrild en geserveerd met een saus van langoustines.
€ 30,50


ZEETONG 500 gram
Hele Noordzee tong in de roomboter gebakken, geserveerd met gezouten hoeveboter.
€ 39,50



NAGERECHTEN



DAME BLANCHE
Huisgemaakt vanille-ijs met warme chocoladesaus en gebrande amandel nootjes.
€ 12,50


CHOCOLADE MOUSSE
Mousse van witte en bruine chocolade, geserveerd met roomijs.
€ 12,50


ASSORTIMENT KAAS
Door kaasmeester De Backer samengesteld kaas assortiment.
€ 15,00


ZABAGLIONE ORIGINALE
Warm dessert "Sabayon" met Cava en vanille-ijs vanaf 2 personen te bestellen. Prijs is per persoon.
€ 12,50


PROEVERIJ VAN DESSERTS
Diverse huisgemaakte desserts geserveerd met vanille ijs.
€ 14,50


TIRAMISU
De Italiaanse klassieker met mascarpone, espresso en lange vingers.
€ 12,50



GEACHTE GASTEN
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het 5 gangen seizoens keuze menu. Dit om wachttijden te voorkomen.

Allergenen informatie:  Vraag ernaar en de samenstellingen van de gerechten kan eventueel worden aangepast.

Maandag en Dinsdag gesloten

Openingsuren keuken:

  Woendag groepen vanaf 10 personen

  Donderdag                         17.30 - 21.30

Vrijdag en Zaterdag           17.30 - 22.00

  Zondag lunch                     12.00 - 16.00

Zondag diner                      17.30 - 21.30

                                             

Follow Us

  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Instagram

@2025HetBurgemeestershuis

bottom of page