Het Burgemeestershuis

Download onze app

apple store

google play

Facebook

Openingsuren

Maandag en Dinsdag  

GESLOTEN                    

KEUKEN GEOPEND :

Lunch 12.00-14.00

wo, do, vr, zo

Diner : 17.30 - 21.00

wo, do, vr,  zo

Zaterdag :  17.30 - 22.00


 


Reservatie

Telefonisch
bereikbaar
vanaf 11.00 uur

011/54.41.33
0468/226580

Tripadvisor

 

Welkom op de website van Restaurant Het Burgemeestershuis te Lommel. 

In ons Restaurant Het Burgemeestershuis draait het al sinds de opening om culinaire hoogstandjes en echt en puur eten! Datgene wat je besteld krijg je ook op je bord. Duurzaam, eerlijk en smaakvol bereid door onze keuken brigade.

U kunt er terecht in het mooie Louis XVI "Gastronomisch Restaurant" of in het modern ingericht "Grill Restaurant".

Het "Gastronomisch Restaurant" is uitermate geschikt voor romantisch of zakelijk tafelen. Wij serveren er elke dag wisselend een verrassingsmenu, maar U kan ook zelf een menu samenstellen uit de kaart. Uiteraard kunt U ook à la carte eten, ook in het weekend. Het aangrenzende terras kan bij mooi weer gebruikt worden voor aperitief, recepties of tuinfeesten.

In het "Grill Restaurant" serveren wij, zoals de naam als doet vermoeden, smakelijke gerechten van de grill. Specialiteiten : gerijpt rundvlees, gegrilde kreeft, hamburgers enz. Snel, lekker en gezond. U kan uw maaltijd ook uitbreiden met een voorgerecht of dessert en ... lang genieten. 

Op de eerste etage hebben we een zaal geschikt voor vergaderingen of diners voor +/- 30 personen. Hier serveren wij op maat gemaakte diners of buffetten. Deze ruimte heeft een prive terras met uitzicht op het park.

Onder de verschillende rubrieken vindt U de menu kaarten terug.

Wij zijn gesloten van maandag, 21 augustus t/m vrijdagmiddag 25 augustus. 

Wilt U graag onmiddelijk op de hoogte gehouden worden van onze acties ? Download dan onze app op Google Play of App store. 

Wij hopen U spoedig te mogen verwelkomen.